O noso crebacabezas está dedicado ás aves máis fermosas da terra: os pingüíns. Non saben voar, pero mergúllanse e nadan perfectamente e viven nos lugares máis setentrionais do noso planeta. Verás na imaxe que recolles, grandes pingüíns emperadores. Estes son os individuos máis grandes desta especie.